Draw the Bird Path

Delite Igre na netu z drugimi:

Draw the Bird Path je zabavna risarska igra, kjer vodiš prikupne ptice do njihovih gnezd. Tvoja naloga je, da ustvariš poti za ptice in jim pomagaš najti dom. Med risanjem poti moraš premagati ovire in se izogniti trkom med pticami, če vodiš več ptic hkrati.

Ko vstopiš v igro, se ti odpre sekcija s 30 ravnmi. Vsaka raven je težja od prejšnje. Na začetku pošiljaš eno ptico do njenega gnezda, v naslednjih ravneh pa bo število ptic večje. Tvoj glavni cilj je ustvariti poti, da ptice pridejo varno domov.

Za risanje poti uporabi miško. Pot določiš z risanjem poti na zaslonu. Ko si zadovoljen s potjo, poleti ptico s pritiskom na zelen trikotnik v zgornjem levem kotu zaslona. Če misliš, da si narisal napačno pot, lahko pot ponovno narišeš s pritiskom na zeleno puščico.

Ko vodiš več ptic hkrati, moraš ustvariti več poti, pri čemer moraš paziti, da se ptice med seboj ne zaletijo. Če se ptice zaletijo, ne boš uspel dokončati ravni. V kasnejših ravneh se pojavijo ptice različnih barv, zato moraš vsako ptico usmeriti v gnezdo ustrezne barve. Na primer, rdeča ptica mora v rdeče gnezdo, ne moreš je usmeriti v modro gnezdo.

Kako igrati Draw the Bird Path: Povleci ptice do njihovih gnezd z miško.

Pomagaj pticam najti svoj dom in preizkusi svoje risarske sposobnosti v igri Draw the Bird Path! Ali lahko vse ptice varno pripelješ do njihovih gnezd? Preizkusi se zdaj in odkrij!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.