Unicorn Beauty Salon

Delite Igre na netu z drugimi:

Postani najboljša stilistka v Unicorn Beauty Salon! Igraj brezplačno zdaj in ustvari najlepšega samoroga. Uživaj v Unicorn Beauty Salon in pokaži svoje modne spretnosti! Igraj takoj, brez registracije.

Dobrodošel v Unicorn Beauty Salon, kjer boš prevzel vlogo stilista čarobnega samoroga! V tej zabavni in čudoviti online oblačilni igri boš imel priložnost pripraviti samoroga od začetka do konca. Začni z ličenjem, kjer boš izbiral med različnimi bleščečimi senčili za oči, gostimi trepalnicami in raznobarvnimi rdečili za lička. Ne pozabi izbrati tudi popolne barve oči za svojega samoroga.

Ko je ličenje končano, nadaljuj z izbiro telesne barve samoroga. Na voljo imaš pet različnih barv, ki jih lahko naneseš s čarobnimi paličicami. Poseben poudarek nameni tudi rogu – izberi barvo, ki se ujema s telesno barvo ali ustvarjalno uporabi kontrastne barve za bolj avantgardni videz. Nadaljuj s preoblikovanjem repa in pričeske – lahko jo spletaš ali pustiš spuščeno, kot želiš.

Zadnji korak je izbira oblačil in dodatkov. Obleci svojega samoroga v čudovito bluzo, dodaj nalepko na lice, krono na glavo in ogrlico okoli vratu. Ne pozabi na čevlje, ki bodo dopolnili njen stil. Ko je samorog popolnoma pripravljen, bo zasijal v vsej svoji lepoti in unikatnosti!

Kako igrati Unicorn Beauty Salon: Vklopi svojo kreativnost in ustvari najbolj stilskega samoroga! Kot priznani stilist si že pripravil mnogo srednješolk, sov in zajčkov. Zdaj je čas za samoroga! S klikom miške pripravi svojega samoroga. Izberi štiri bleščeča senčila za oči, oblikuj goste trepalnice, dodaj rdečilo in izberi barvo oči. Nadaljuj z izbiro telesne barve, barve roga in repa. Na koncu obleci samoroga v elegantna oblačila in dodatke ter ga pripravi za veliki nastop!

Uživaj v igri Unicorn Beauty Salon in pokaži svoje modne spretnosti zdaj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.