Perfect First Date

Delite Igre na netu z drugimi:

Perfect First Date je ena najboljših oblačilnih iger za dekleta, kjer kot modni strokovnjak pomagaš dekletom pripraviti se na njihov prvi zmenek. To je pomemben dan, saj se bodo prvič srečale s potencialnim ljubimcem. Prvi vtis je vedno ključen, zato morajo biti dekleta skrbno pripravljena. Začni to oblačilno igro z mnogimi možnostmi in dekleta pripravi na popoln prvi zmenek!

Ko vstopiš v igro, boš videl štiri ženske figure, postavljene ena ob drugo. Začni jih pripravljati na njihov čudovit dan s klikom na prvo. Najprej začni s čiščenjem kože. Najboljše ličenje se nanaša na čisto kožo!

Kako igrati igro:

Čiščenje kože
Najprej očisti kožo dekleta s čistilnim gelom za obraz. Nato nadaljuj s globljim čiščenjem z glineno masko. Ker bo glinena maska izsušila kožo, je čas za intenzivno vlaženje! Uporabi rumeno kremo z izvlečkom kumare za dodatno vlaženje. Ne pozabi uporabiti obližev za pod oči, da zmanjšaš utrujenost oči. Na koncu pa zaključi rutino za nego kože z uporabo kreme v stiku. Sedaj je pripravljena na ličenje!

Nanos ličil
Sedaj je čas za ličenje. Začni z izbiro šminke. Na voljo so roza, zelene, mornarsko modre, rdeče, vijolične in temno roza odtenki. Nadaljuj z izbiro senčila za oči. Izbira odtenkov, ki se ujemajo z barvo šminke, lahko dekletu dajo enoten videz. Nato določi barvo in obliko obrvi. Ali želiš, da so obrvi tanke ali goste? Če želiš uporabiti rdečilo, lahko izbiraš med roza in breskovimi odtenki. Po določitvi barve oči je priprava obraza končana!

Končni dotiki
Sedaj si v zadnji fazi priprave dekleta. Dodeli ji pričesko in izberi barvo las. Če želiš, ji lahko dodaš še drugi barvni ton. Nato jo obleci v eno izmed najbolj osupljivih oblek in ji dodaj dodatke. Sedaj je popolnoma pripravljena na tisti veliki dan!

Kontrole
Uporabi miško za pripravo deklet na njihov prvi zmenek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.