Pets Beauty Salon

Delite Igre na netu z drugimi:

Pets Beauty Salon je otroška igra, v kateri postanete stilist hišnih ljubljenčkov. Oblecite mačke in pse v osupljive obleke in dodatke ter pokažite svojo ustvarjalnost. S čudovito grafiko vas Pets Beauty Salon popelje v čarobno igralno okolje.

Dobrodošli v Pets Beauty Salon, kjer lahko izrazite svoj notranji modni oblikovalec hišnih ljubljenčkov! Ta otroška igra vam omogoča, da oblečete ljubke mačke in pse v širokem izboru osupljivih oblek. Izrazite svojo ustvarjalnost v tem zabavnem igralnem okolju, ki ga krasijo osupljive grafike.

Ko vstopite v igro, izberite svojega prvega ljubljenčka in začnite z oblačenjem. To je vaš začetni korak. Ko so vsi ti pripravljalni postopki zaključeni, bo luč najbolj zasijala na vašem ljubljenčku.

Najprej izberite barvo svojega ljubljenčka. Izberite barve, ki najbolj izstopajo in mislite, da se prilegajo vašemu ljubljenčku. Med barvami boste našli zlato rumeno, oranžno, rožnato, rjavo, modro in črno.

Nato izberite barvo oči svojega ljubljenčka. Tukaj so nekateri očarljivi barvni odtenki. Naši najljubši odtenki so vijolična in rožnata.

Čas je za nalepke na vašem ljubljenčku. Da, nalepke! Na voljo imate srce, zvezdo, tace in nalepke z donutima. Postavite jih v uho ali na hrbet svojega ljubljenčka.

Ali želite, da vaš ljubljenček nosi krono ali bere? Če želite, da je eleganten, lahko celo najdete klobuk s ščitnikom. Ali pa lahko že s trakom izgleda zelo elegantno.

Poskusite ekskluzivne obleke za svojega ljubljenčka. Tu boste našli krila s pregibi, puloverje in jopice. Izberite najprimernejšega glede na vremenske razmere; žal bi nam bilo, če bi zbolel. Nato izberite čevlje, ki se ujemajo z njegovo zgornjo obleko.

Kar se tiče dodatkov, ga lahko oblečete s povodcem in šalom. Ponovno, če želite, bi na njej odlično izgledal tudi par očal.

Kontrole: Za oblačenje svojega ljubljenčka uporabite klik miške.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.