Princesses Prom Night

Delite Igre na netu z drugimi:

Princesses Prom Night – Ustvarjanje Sanjskega Maturantskega Videza

Princesses Prom Night je dekliška igra, kjer je vaša naloga pripraviti princese na njihov nepozaben maturantski ples. Kot priznani stilist bodo princese vaše, da jih pripravite na ta poseben večer.

Kako igrati Princesses Prom Night:

Ko princese prispejo v vaš lepotni center, je čas, da se lotite dela. Naredite njihovo ličenje, uredite njihove lase in izberite njihova oblačila. S klikom miške izberite najboljše odtenke in frizure ter oblikujte njihov videz. Bodite kreativni in zagotovite, da vsaka princesa zasije na plesu!

Izvajanje Ličil:

Začnite s poudarjanjem oči s senčili in maskaro. Izberite barve, ki bodo poudarile njihovo lepoto. Nato izberite primeren odtenek šminke in rdečila, ki se ujemajo z njihovim ličenjem. Dopolnite videz z urejenimi obrvmi in nežnim sijajem na obrazu.

Stiliranje Las in Oblačenje:

Izberite ustrezno pričesko za vsako princeso, ki bo dopolnila njihov videz. Nato izberite obleke in dodatke, ki bodo ustrezali njihovemu slogu in osebnosti. Bodite pozorni na vsako podrobnost in zagotovite, da bo vsaka princesa zasijala na svojem maturantskem plesu!

Kontrole:

Preprosto uporabite miškin klik, da pripravite dekleta na promocijski ples.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.