Head Soccer Football

Delite Igre na netu z drugimi:

Head Soccer Football je zabavna in dinamična nogometna igra, kjer se na igrišču srečajo pomanjšane verzije slavnih nogometašev z velikimi glavami. Tukaj lahko izbereš svojega najljubšega junaka, bodisi je to Ronaldo, Zidane, Pele, Messi ali Maradona. Njihova naloga je preprosta – z glavo zadeti žogo v nasprotnikovo mrežo in se zavihteti na vrh svetovnega prvenstva!

Igranje te igre te bo popolnoma prevzelo, saj je prepolna smešnih trenutkov in izzivov. Najprej izbereš svojega nogometnega junaka in ga oblečeš v barve svojega najljubšega kluba. Če želiš, mu lahko priskrbiš še posebne nogometne čevlje, kot so roza visoke pete – poglej, kako smešno bodo legende izgledale na igrišču! Poleg tega lahko nastaviš tudi težavnostno stopnjo igre in izbereš vremenske razmere, v katerih boš igral. Si upaš igrati v snegu?

Ko si pripravljen, začneš tekmo, kjer moraš žogo spraviti v nasprotnikovo mrežo, hkrati pa braniti svoj gol. Ne pozabi, da boš moral igrati tako napadalca kot vratarja, zato boš potreboval hitro odzivnost in dobre reflekse. Vsaka tekma traja od 60 do 300 sekund, kar pomeni, da se boš moral hitro prilagoditi in narediti vse, da osvojiš naslov svetovnega prvaka!

Kako igrati igro:

Igranje Head Soccer Football je preprosto in zabavno. S tipkama levo in desno (A in D) se premikaš po igrišču, s tipko za skok (W) pa se odrineš v zrak, da zadaneš žogo z glavo. Ko si pripravljen na strel, pritisni preslednico, da udariš žogo v mrežo. Pomembno je, da hkrati tudi braniš svoj gol, saj si v tej igri sam proti nasprotniku. Preizkusi svoje nogometne veščine in postani pravi junak v Head Soccer Football!

Igraj Head Soccer Football zdaj in osvoji svetovno prvenstvo! Postani nogometni prvak v Head Soccer Football! Igraj z malimi verzijami svojih najljubših nogometašev in zmaguj na igrena.net!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.