Pinball Simulator – online fliper igra

Delite Igre na netu z drugimi:

Pripravite se na vznemirljivo doživetje klasične igre fliper na digitalni platformi z igro Pinball Simulator. S to simulatorjo arkadne igre lahko brezplačno igrate starodavno igro pinball na sodoben način.

Pinball Simulator vam ponuja dve različni temi: Dan mrtvih in Otok hobotnice. Izbirate lahko med njimi in se potopite v svojo igro. Vaš cilj je preprost – poskusite ohraniti žogo v igri, medtem ko nabirate točke in poskušate doseči najvišji rezultat.

Kako igrati: Po vstavitvi virtualnega žetona začnite igro. Sprostite kroglico v sprožilni stezi, potem pa potegnite sprožilec, da jo izstrelite. Spretno uporabljajte odbojnike, da ohranite žogo v igri in se izogibate padcu v drenažo.

Uporaba odbojnikov: Odbojniki so ključni elementi igre, saj z njimi usmerjate žogo. Vaša glavna naloga je preprečiti, da bi žoga padla v drenažo na dnu igralnega polja.

Merjenje tarč: Igralno polje pinball strojev ima različne cilje, odbojnike in funkcije. Zadenite tarče, da dobite več točk in aktivirate posebne funkcije.

Izogibanje drenaži: Vaš cilj je ohraniti žogo v igri čim dlje. Pazite na pot žoge in modro uporabljajte odbojnike, da preprečite, da bi žoga padla v drenažo. Igra se konča, ko izgubite vse žoge.

Značilnosti:

  • Dve različni temi za igro
  • Lestvica najboljših rezultatov za vsako temo
  • Enostavni nadzori z miško ali puščicami
  • Prilagodljiva hitrost igre glede na vaše spretnosti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.