Tractor Farming Simulator

Delite Igre na netu z drugimi:

Tractor Farming Simulator – postani. Upravljaj traktor, sadi polja, skrbi za pridelke in jih poberi ob žetvi. Brezplačna online igra za ure zabave!

Pozdravljeni na kmetiji! V Tractor Farming Simulatorju se boste preizkusili kot kmet in spoznali vse izzive in radosti kmečkega življenja. Od sejanja polj in skrbi za pridelke do žetve in prodaje le-teh – v tej igri boste izkusili vse vidike kmetovanja.

V igri imate na voljo 19 stopenj, v vsaki od katerih vas čaka specifična naloga. Začnite tako, da se usedete v traktor in pripnete ustrezno kmetijsko mašino. Sledite zelenim puščicam na zemljevidu, ki vas bodo usmerile do polja, ki ga je potrebno obdelati.

Prvo opravilo je oranje. Pripnite plug na traktor in obdelajte celotno polje. Pazite, da ne izpustite nobenega dela! Na levi strani zaslona boste videli napredek dela.

Ko je polje obdelano, je čas za sajanje. Pripnite sejalnico in enakomerno posejte semena po celotnem polju. Za dobro letino poskrbite, da boste semena posejali pravilno.

Ko so pridelki zreli, jih je potrebno pobrati. Pripnite kombajn in se zapeljite po polju. Pazite, da boste pobrali ves pridelek!

Tractor Farming Simulator ponuja realistično grafiko in enostavne za uporabo kontrolnike (WASD ali puščice za premikanje traktorja, C za preключение kamere).

Pripravite se na ure zabave in spoznajte težko, a hkrati nagrajujoče delo na kmetiji v igri Tractor Farming Simulator. Igrajte zdaj in pokažite svoje kmečke spretnosti!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.