Offroad Rally – Premagaj blato in ovire zdaj!

Delite Igre na netu z drugimi:

Offroad Rally je divja 3D dirkaška igra, kjer se znajdeš na razgibanih in blatnih stezah, polnih ovir, kot so leseni hlodi in kamni. Tvoje spretnosti pri manevriranju bodo na resni preizkušnji, saj lahko že najmanjša napaka in trk s kosom lesa pomenita izgubo vodstva v dirki. To ni navadna dirka po ravni cesti – tukaj moraš znati pravilno oceniti, kdaj pospešiti in kdaj upočasniti, da se izogneš oviram in premagaš nasprotnike.

Steze v igri so polne izzivov. Med vožnjo boš naletel na skale, blato in lesene ovire, ki lahko tvojo pot do zmage precej otežijo. Če želiš biti prvi, moraš obvladati upravljanje in se odločiti, kdaj je pravi trenutek za uporabo nitro pospeška. Na levi strani zaslona boš videl ikono strele – ko ta postane turkizna, je tvoj nitro pripravljen, da ti da dodatno hitrost in ti pomaga uiti nasprotnikom.

Med dirko boš lahko pobiral modre F kovance, ki jih lahko zamenjaš za denar in nadgradiš svoj tovornjak. V garaži lahko spremeniš kolesa za boljši oprijem ali dodaš sprednjo zaščito, da preprečiš večje poškodbe ob trkih. Če želiš biti še bolj pripravljen, lahko namestiš dimnike in dodatno zgornjo zaščito, kar ti bo pomagalo pri obvladovanju težavnih terenov.

Kako igrati Offroad Rally

Z uporabo tipk WASD ali puščic usmerjaš tovornjak, medtem ko s tipko levo shift sprožiš nitro in povečaš hitrost. Če se prevrneš ali zaletiš, pritisni R za resetiranje vozila. Tipka C ti omogoča spremembo pogleda kamere za boljši nadzor nad stezo. Tvoj cilj je premagati vse ovire na poti, biti prvi na cilju in zbrati dovolj F kovancev za nadgradnje tovornjaka!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.