Mad Doctor – zabavna online igra!

Delite Igre na netu z drugimi:

Mad Doctor je zabavna in malce nora igra, kjer dobiš priložnost, da se spopadeš z jeznega virtualnega zdravnika. Če te vsakodnevni stres ubija in potrebuješ nekaj lahkotne zabave, potem je to igra zate! Tukaj lahko uporabiš različna bolnišnična orodja in orožja, da zdravnika še bolj razjeziš. Medtem ko premaguješ zdravnika, se zabavaš in sproščaš – ni boljšega načina za sproščanje napetosti!

V bolnišnici je na voljo veliko zanimivih orožij, kot so nosila, injekcije, skalpeli in celo reševalna vozila. Na vrhu zaslona vidiš vrsto ikon, kjer izbereš svoje orožje. Izbiraš lahko med različnimi medicinskimi pripomočki, s katerimi zdravniku povzročiš čim več “škode”. Z uporabo kovancev, ki jih zaslužiš med igro, pa lahko odkleneš še več novih orožij in se še bolj zabavaš!

Ena od zanimivosti igre je tudi možnost menjave ozadij. Ko zbereš dovolj kovancev, lahko odkleneš nova prizorišča, kjer se lahko nadaljuješ tvoj obračun z noro zdravnikom. Vsako novo ozadje prinaša več smeha in zabave, saj imaš občutek, da zdravnika tepeš na čisto novih lokacijah.

Kako igrati Mad Doctor

Za igranje igre preprosto uporabi levi miškin gumb. Izberi svoje najljubše orožje in začni pretepati zdravnika! Zasluži si kovance, odkleni nova orodja in preizkusi različna prizorišča.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.