Car Wash

Delite Igre na netu z drugimi:

Car Wash je zabavna simulacijska igra, kjer umivaš in vzdržuješ različna vozila. Pridruži se zdaj in preizkusi svoje spretnosti v čiščenju avtomobilov!

Car Wash je simulacijska igra, ki ti ponuja priložnost, da postaneš pravi mojster čiščenja in vzdrževanja avtomobilov. V igri te čaka pester izbor različnih vozil, od klasičnih avtomobilov, kot je Volkswagen Beetle, do specialnih vozil, kot so gasilski tovornjak, policijski avto, celo vesoljska ladja! Tvoje naloge se začnejo z izbiro vozila, ki ga želiš očistiti in vzdrževati.

Igra je razdeljena na več stopenj vzdrževanja. V prvi fazi vozilo temeljito opereš, za kar boš potreboval veliko pene in vode, da bo avto zasijal kot nov. Nato sledi čiščenje koles, kjer moraš odstraniti vse blato in umazanijo. Ko je vozilo zunaj brezhibno, pa sledi še zadnja faza, kjer preveriš pritisk v gumah, dodaš gorivo in po potrebi poliraš vozilo, da bo izgledalo kot iz salona.

Car Wash ni le zabavna, ampak tudi poučna igra. Naučila te bo, kako pomembno je pravilno vzdrževanje avtomobila, saj se vsak avtomobil v igri srečuje z različnimi potrebami. To pomeni, da se boš moral naučiti prepoznati, kdaj je čas za pranje, kdaj za menjavo olja in kdaj za poliranje. Vsaka naloga ti prinese zvezde, ki jih lahko uporabiš za odklepanje novih vozil in še več zabave!

Kako igrati igro:

Igranje Car Wash je zelo enostavno in prijetno. Vse, kar potrebuješ, je tvoj kurzor. Premikaj se po meniju in izberi vozilo, ki ga želiš obnoviti. Prva faza vključuje penjenje in spiranje vozila, nato pa sledi čiščenje koles. V zadnji fazi preveriš tlak v pnevmatikah, napolniš gorivo in po potrebi poliraš avto. Ko končaš, lahko uživaš v vožnji s popolnoma očiščenim in vzdrževanim vozilom!

Če uživaš v simulacijskih igrah in bi rad preizkusil svoje spretnosti v čiščenju in vzdrževanju vozil, je Car Wash igra zate. Igraj Car Wash zdaj – brezplačno in brez registracije na igrena.net!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.