Solitaire Adventure

Delite Igre na netu z drugimi:

Solitaire Adventure: Odkrijte 10 čudovitih otokov s kartami!

Solitaire Adventure ni klasična Solitaire igra, ampak Tripeaks Solitaire pustolovščina, polna zabave in izzivov! Odpravite se na potovanje čez 10 čudovitih otokov, kjer boste reševali Tripeaks uganke, zbirali karte in osvajali zmago.

Zmaga s kombiniranjem kart in bonusov:

V Solitaire Adventure ne veljajo pravila barv in vrst kart. Osredotočite se na številke in kombinirajte karte, da jih odstranite iz table. Izkoristite bonuse, kot so rakete, divje karte, zvezde in ojačevalci, ki vam bodo pomagali pri hitrejšem napredovanju.

Različne teme in enostavna pravila:

Igra ponuja 10 čudovitih tem otokov, ki popestrijo igranje. Pravila so enostavna za razumevanje, a hkrati dovolj zahtevna, da vas bodo držala v napetosti.

Za vse ljubitelje Solitaire iger:

Solitaire Adventure je odlična izbira za vse, ki obožujejo klasične kartične igre in iščejo nov izziv. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec Solitaire ali pa se šele spogledujete s tovrstnimi igrami, vam bo Solitaire Adventure ponudila ure zabave in sprostitve.

Igrajte brezplačno:

Solitaire Adventure je na voljo brezplačno na vašem računalniku ali mobilnem telefonu. Prenesite jo še danes in se podajte na nepozabno pustolovščino reševanja Tripeaks ugank!

Lastnosti:

  • 10 čudovitih otokov z 200+ Tripeaks ugankami
  • Kombinirajte karte in izkoristite bonuse za zmago
  • Različne teme za popestritev igranja
  • Enostavna pravila, a hkrati izzivalno igranje
  • Brezplačna igra za PC in mobilne naprave

Prenesite Solitaire Adventure še danes in odkrijte čarobnost Tripeaks Solitaire pustolovščine!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.