Agent Smith

Delite Igre na netu z drugimi:

Agent Smith je napeta akcijska igra, kjer prevzameš vlogo tajnega agenta z misijo, da odstraniš tarče na zemljevidu. Ta simulacija je polna streljanja, hitrih premikov, različnih orožij, sovražnikov in predmetov, ki ti bodo pomagali pridobiti izkušnje. Tvoja naloga je dokončati vsako misijo pred iztekom časa, doseči priporočeno število točk in najti paket. Moraš biti zelo hiter, saj je sovražnikov veliko in vsi te želijo ustaviti.

Igra ima tudi način raziskovanja, kjer lahko raziskuješ mesto in si olajšaš pot z vstopom v različna vozila. Poleg tega ima igra tudi trgovino, kjer lahko kupiš različne pripomočke, kot so jetpack, neomejena streliva za orožja in granate, Godmode, generator vozil, nova oblačila, detektor plena, multiplikator denarja, zlat pištolo, šibrovko, mitraljez in RPG. Vsak pripomoček ti omogoča boljše igranje in lažje premagovanje nasprotnikov.

V dosežkih lahko spremljaš napredek svojega mini strelca. Tukaj najdeš različne dosežke, kot so Prva kri (dokončaj 1 misijo), Človek padel (umri enkrat), Rdeči sodovni bes (uniči 100 rdečih sodov), Profesionalec (popij 1000 hladnih pijač), Tankov rušitelj (uniči 50 tankov), Mesar (ubij 1000 slabih fantov), Uničevalec svetov (uniči 100 stavb), Poštar (najdi 30 skritih paketov), Mojster misij (dokončaj 30 različnih misij) in Denarni človek (zasluži 1.000.000 $).

Kako igrati igro?
WASD ali puščice za premikanje
Preslednica za skok
Levi miškin klik ali Z za streljanje
Desni miškin klik za met granate
Levi Shift ali C za aktiviranje Smith Time
Kolesce miške, Q ali E za menjavo orožij
E ali Enter za vstop v vozilo
Esc ali P za pavzo
M za izklop zvoka
C za spremembo pogleda kamere

Postani del sveta tajnih agentov in pokaži svoje sposobnosti v igri Agent Smith! Ali imaš, kar je potrebno, da dokončaš vse misije in premagaš sovražnike? Preizkusi se zdaj in odkrij!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.