Idle Dev Startup

Delite Igre na netu z drugimi:

Idle Dev Startup je idle klikerska igra, kjer prevzamete vlogo programerja, ki želi ustvariti in tržiti aplikacije za zaslužek. To poslovno podvzetje zahteva popoln začetek iz nič, zato je potrebna potrpežljivost, ko podjetje raste. Sčasoma boste veseli uspeha svojega startup podjetja!

V igri Idle Dev Startup je pred vami veliko dela. Začeti iz nič je lahko zahtevno, vendar lahko uspešno upravljate naloge, če veste, kako napredovati. Prvi korak je ustvarjanje aplikacije. Kasneje boste lahko odklenili več ravni, ko boste proizvajali kodo in zaslužili denar. Najemanje novih delavcev bo bistveno izboljšalo vaše naloge.

Zaposlovanje novih delavcev je najučinkovitejši način za rast podjetja in povečanje produktivnosti. Zaposlovanje pripravnikov vam bo pomagalo napredovati, saj sprva ne boste imeli veliko denarja. Pripravniki bodo pridobivali izkušnje, vi pa pomoč. Vsi v tej situaciji zmagajo!

Ko so delavci zadovoljni, delajo bolj učinkovito. Občasno omogočite svojim zaposlenim odmor. Dovolite jim, da uporabijo namizni nogomet kot sredstvo za sprostitev. Njihovo čustveno stanje lahko spremljate na vrhu desnega kota zaslona igre. Če je ta vrstica nizka, je čas, da jim omogočite nekaj zabave.

Na dnu zaslona igre je nekaj ikon, ki jih lahko vidite. Te kategorije lahko uporabite za rast svojega podjetja. Ne pozabite prebrati kratkih opisov, ki sledijo vsaki izboljšavi, da boste razumeli koristi, ki jih bo vsaka dodana nadgradnja prinesla vašemu podjetju.

Proračun za delovno mesto: Klik na prvo ikono jo prikaže. Ta razdelek pokriva izboljšave, ki vam omogočajo hitrejše pisanje kode. Več kode, ki jo napišete, večji je vaš dohodek. Izpustitev različice aplikacije: To je drugi razdelek ikone. Ta stran ponuja različne različice aplikacij, kot sta gradnja in revizija. Te spremembe bodo povečale vaš dohodek, ko niste prisotni. Povečanje storitve: Do tega območja dostopate z izbiro tretje ikone. Lahko bi rekli, da so te spremembe namenjene zgolj trženju. Med drugim lahko pridobite SEO optimizacijo za izpostavljenost in začnete oglaševalsko kampanjo. Namestitev zaposlenih: Ta del je zadnji razdelek. Ta razdelek vam omogoča najem delavcev, od pripravnikov do arhitektov rešitev. Nikoli ne pozabite, da potrebujete najboljšo ekipo, da dvignete kakovost svojega dela!

Kontrole igre so preproste: preprosto kliknite z miško na delavce, da napišejo kodo.

Postanite uspešen razvijalec in zgradite svoje podjetje v igri Idle Dev Startup!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.