Car Football

Delite Igre na netu z drugimi:

Igra na natu Car Football, preprosta športna igrica z avtomobili. Brezplačno jo lahko igrate takoj, brez nalaganja ali registracije in zabijajte gole s svojim najljubšim avtom na 30 stopnjah. Igrate lahko sami ali s prijateljem na istem računalniku.

Ste pripravljeni nogometu vdahniti novo življenje? Car Football je igra z avtomobili za 2 igralca, kjer lahko s svojim najljubšim tovornjakom zabijete gol na nasprotnikovo mrežo. Na seznamu je 6 avtomobilov, dva sta na voljo na prvem mestu. Če želite odpreti ostalo, morate zaslužiti kovance prek iger, ki ste jih igrali.

Kaj je avtomobilski nogomet?
Car Football je igra z avtomobili za 2 igralca, ki mora doseči 30 stopenj. Igranje s prijateljem vedno naredi igro bolj zabavno. Posamezna igra traja dve minuti. Če želite zmagati na tekmi, lahko kadar koli spremenite hitrost vozila in ga prisilite, da skoči v zrak, da doseže žogo. Poskusite ovirati nasprotnikovo gibanje tako, da ga blokirate!

Kako osvojiti zlatnike v igri Car Football?
Če želite osvojiti zlate kovance v igri, morate doseči čim več golov v nasprotnikovem območju v danem času. Za vsak gol prejmete 10 zlatih kovancev. S temi kovanci si lahko kupite nove avtomobile. Vendar ne pozabite, da ne morete dobiti kovancev, če izgubite.

Ali lahko igram Car Football s prijateljem?
S prijateljem lahko igrate Car Football na isti napravi.
Kontrole 1. igralca:
Za skok uporabite tipko W
Za pomik nazaj uporabite tipko A
Za premikanje naprej uporabite tipko D
Kontrole igralca 2:
Za skok uporabite zgornjo puščično tipko
Za pomik nazaj uporabite puščično tipko levo
Za premikanje naprej uporabite puščično tipko desno
Poleg tega lahko izberete lokacijo svoje igre, ko igrate s prijateljem. Izbirate lahko med petimi različnimi okolji.

Namigi in triki za igranje
Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali delo med igranjem igre.
Bolj kot preprečite prevračanje vozila, bolje je za vas. Ker med vašo neaktivnostjo dovolite nasprotniku, da doseže gol v vašem območju.
Premočno streljanje lahko ovira rezultat zadetka. Intenzivnost strela je najbolje prilagoditi razdalji do nasprotnikovih vrat.
Če želite upočasniti hitrost žoge, jo poskusite ujeti tako, da avto skoči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.