Highway Cars

Delite Igre na netu z drugimi:

Dobrodošel v Highway Cars, kjer te čaka 3D vožnja po avtocesti polni prometa! Tvoja naloga je krmiljenje avtomobila in izogibanje drugim vozilom brez nesreč. Bolj kot se približaš drugim avtom, več točk dobiš. Igra je navdihnjena s priljubljeno igro Highway Traffic!

Kako igrati Highway Cars: Na začetku imaš na voljo 2 avtomobila: rdeči sedan in svetlo modri hatchback. Ostale avtomobile moraš odkleniti z igračo valuto, ki jo zaslužiš na avtocesti. Izberi enega izmed avtomobilov in mu dodeli eno izmed osnovnih barv ali dvobarvno opcijo.

Nadgradi hitrost, zavore, motor in druge zmogljivostne lastnosti svojega avtomobila v razdelku za prilagoditve s klikom na ikono motorja. Izberi enega izmed treh načinov igre: One-Way, Two-Way in Level Selection.

One-Way avtocesta: V enosmernem načinu vsi avtomobili na avtocesti vozijo v isti smeri. Tvoja naloga je prehitevati avtomobile čim bližje, da zaslužiš točke. Te točke ti prinesejo valuto v igri. Če trčiš v katerikoli avto, igro izgubiš.

Two-Way avtocesta: Ta cesta je bolj zahtevna, saj promet teče v obe smeri. Moraš biti še bolj previden, da ne zadeneš nobenega avta. Prednost je, da lahko naenkrat prehitiš več avtomobilov.

Napreduj po nivojih: Highway Cars ponuja tudi način izbire nivojev. Na voljo je 50 nivojev, razdeljenih v 5 delov. Ko dokončaš vsak del, se premakneš v novo okolje. Na primer, prvih 10 nivojev boš vozil blizu puščave. V naslednjih delih lahko naletiš na zasnežena in tropska območja.

Odkleni nove igralne mape: Z zasluženo valuto lahko odkleniš nove mape. Tukaj so cene za odklepanje map:

Zasnežena avtocesta: 1500$ Tropska avtocesta: 2000$ Gozdna avtocesta: 5000$ Mestna avtocesta: 8000$

Kontrole: Za krmiljenje avta uporabi tipke WASD ali puščice. Za spremembo pogleda kamere uporabi tipko C.

Igraj Highway Cars in se izogibaj prometu za več točk. Izberi svoj avto in se podaj na cesto! Highway Cars: adrenalinska vožnja v prometu. Izogibaj se avtom, zasluži točke in odklepaj nove mape!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.