Supercars Drift

Delite Igre na netu z drugimi:

Supercars Drift je adrenalinska dirkaška igra, kjer se preizkusiš v driftanju na različnih dirkalnih stezah. Tvoj cilj je, da s svojimi voznimi sposobnostmi dosežeš nove nivoje in odkleneš zmogljivejše športne avtomobile. Igra ponuja kar deset unikatnih avtomobilov, vsak s svojo hitrostjo in občutkom med vožnjo. Ko napreduješ in podiraš rekorde, boš dobil dostop do novih vozil in stez, ki bodo tvoje driftanje naredile še bolj napeto!

Vsak drift šteje! Čim več časa driftaš, tem bolj se tvoj napredek polni. Na zaslonu boš videl merilnik, ki prikazuje tvoj napredek, in uro, ki ti odšteva čas. Ko bo čas potekel, moraš poskusiti premagati svoj rekord in se še izboljšati. Na prvi stezi imaš 1 minuto in 10 sekund, da pokažeš svoje mojstrstvo, a na višjih nivojih boš imel več časa za driftanje.

V igri so na voljo tri različne steze. Na začetku boš dirkal na prvi stezi, a ko dosežeš 8. nivo, se ti odklene druga. Tretja steza postane dostopna šele na 14. nivoju, zato moraš vložiti kar nekaj truda, da prideš do nje. Vsaka steza ima svoje izzive in ovinke, kjer bo tvoja sposobnost driftanja resnično na preizkušnji.

Kako igrati Supercars Drift

Začneš z modrim športnim avtom, druge pa lahko odkleneš z napredovanjem v igri. Uporabi tipke WASD ali puščice na tipkovnici, da nadziraš avto, in preslednico za zaviranje. Cilj je enostaven – driftaj čim dlje in podiraj rekorde! Če želiš videti svoje dosežke, obišči meni z “Achievements” in preveri, katere naloge si že opravil ter katere še moraš izpolniti. Driftaš lahko toliko časa, dokler ti ne zmanjka časa, zato daj vse od sebe in pokaži, kdo je kralj driftanja!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.