Guerrillas io

Delite Igre na netu z drugimi:

Guerrillas io je akcijska strelska igra za več igralcev, kjer sodeluješ v intenzivnih bitkah. Pridruži se zdaj in pokaži svoje spretnosti v različnih načinih igre!

Guerrillas io je dinamična strelska igra za več igralcev, kjer se pridružiš elitni enoti vojakov v intenzivnih spletnih bitkah. Zbrane so vse tvoje najljubše funkcije, ki so značilne za najbolj priljubljene strelske igre. Opremljen z orožjem in pripravljen na akcijo, vstopaš v svet, kjer sta hitra reakcija in strateško razmišljanje ključ do zmage.

Igra ponuja več različnih načinov igre, kar pomeni, da nikoli ni dolgčas. V “Team Deathmatch” se bojuješ v ekipi proti nasprotnikom, medtem ko v “Free for All” preživiš sam na sam proti vsem. Za tiste, ki imate radi ekipno delo, je “Capture the Flag” idealna izbira, kjer moraš iz sovražnikove baze prinesti zastavo nazaj v svojo. “Gun Game” ti omogoča, da odklepaš nova orožja med igranjem, kar doda še dodatno plast zabave, medtem ko te “Arcade Doom” postavi v skoraj nepremagljivo stanje s še močnejšimi orožji.

Guerrillas io ponuja tudi široke možnosti prilagoditev tvojega orožja. V razdelku “Armoury” lahko izbereš orožje, ki ga želiš izboljšati, in mu spremeniš videz, obseg ali dodaš dušilec. Tako lahko svojo igro prilagodiš svojemu stilu in pokažeš svojo kreativnost na bojišču.

Kako igrati igro:

Vstop v igro je preprost. Na začetnem zaslonu lahko izbereš eno izmed že obstoječih sob ali pa ustvariš svojo. Pri ustvarjanju nove sobe imaš popoln nadzor nad številom igralcev, načinom igre, časom, cilji, boti in zemljevidom. Po izbiri sobe se lahko podaš v razdelek “Armoury”, kjer prilagodiš svoje orožje, ali v razdelek “Perks”, kjer lahko izbereš dodatne sposobnosti, ki ti bodo pomagale v igri.

Za premikanje po zemljevidu uporabljaj WASD ali puščice, za streljanje levi klik miške, za natančnejše merjenje pa desni klik. Skok aktiviraš s preslednico, za tek uporabiš levo tipko Shift, orožje pa menjaš s številkami 1, 2, 3. Vzemi orožje ali interagiraj z E ali F tipko, medtem ko lahko z G vržeš granato, z H pa uporabiš komplet prve pomoči.

Guerrillas io je igra, ki združuje hitrost, taktiko in prilagodljivost. Pridruži se zdaj in pokaži, kaj zmoreš!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.