GTA Simulator

Delite Igre na netu z drugimi:

Spletna igra GTA Simulator je brezplačna 3D akcijska igra. Saj poznate tisto znano serijo video iger GTA – Grand Theft Auto, kajne? No, spoznajte njegovo spletno in brezplačno različico na metu. GTA Simulator je simulatorska igra, ki jo lahko igrate v spletnem brskalniku, brez registracije ali nalaganja. Tako kot v originalni igri GTA, imate tudi v GTA Simulatorju nekaj nalog. Ko jih izpolnite, boste prejeli nagrade in diamante. Premagajte gangsterje in rešite otok!

Kako igrati GTA Simulator?
Celotna zgodba se začne s tem, da ti Jackson pošlje SMS. Pokliče te k sebi. Njegovo lokacijo najdete na majhnem zemljevidu in pojdite do njega. Ugotovil je, da ste strelec in vam bo dal nekaj misij. Župan hoče prodati otok na katerem živijo in to za nič. Nekdo mora to ustaviti. Tudi druge strani dogovoru niso naklonjene. Samo ubijajo. Tukaj ste potrebni.

V tej igri boste potrebovali veliko pušk in nabojev. Zagotovite si pištolo in naboje s klikom na ikono vozička z živili v zgornjem desnem kotu zaslona.
Skozi igro bo Jackson komuniciral z vami in vam dal nekaj nalog. Predstavil vas bo svojim znancem. Ko vas kontaktira, se na zaslonu prikaže besedilno sporočilo. Na naslednjo izjavo lahko preidete s klikom na Nadaljuj.
Otok boste morali pokriti od konca do konca. Zato potrebujete avto. Lahko uporabite Jacksonovo garažo ali zavzamete katero koli vozilo, ki ga vidite na cesti. Vendar bodite previdni; vozniki avtomobilov nosijo orožje. In to lahko uporabijo proti vam!
Mesta, kamor se boste odpravili, bodo označena na zemljevidu. Videli boste roza emotikone s klicajem. Sledite jim!
Če znakov na zemljevidu ne vidite jasno, ga lahko povečate s klikom. Če na zemljevidu kliknete mesto, kamor želite iti, boste postavili zeleno oznako. Ko pomanjšate zemljevid, lahko preprosto sledite temu znaku.
Ko boste opravili naloge v igri, boste napredovali in vsaka raven vam bo prinesla več moči.

V igri lahko okrepite igralne izkušnje, zdravje in vzdržljivost svojega junaka. Odprite zaslon za vklop s klikom na vrstico v zgornjem levem kotu zaslona. Ali pritisnite sliko človeške glave v meniju. Videli boste pet različnih razdelkov. Prvi je povezan z vašim zdravjem in vzdržljivostjo. Drugi je povezan z vašimi obrambnimi mehanizmi. Tretja in četrta govorita o vaši napadalni moči z noži in pištolami. Zadnji je namenjen krepitvi vozniških sposobnosti in pospeševanju avtomobila. Ko dokončate naloge in stopite na višji nivo, boste imeli pravico izboljšati vsako veščino.

Kako igrati GTA Simulator:
Za premikanje uporabite WASD ali puščične tipke
Za hiter tek uporabite levi premik ali tapnite tekočo sliko
Uporabite tipko E za udarec ali streljanje
Za vstop v avto uporabite tipko F
Uporabite levi gumb miške, tapnite ikono za ciljanje v spodnjem desnem kotu zaslona in jo držite za neprekinjeno udarjanje in brcanje
Z levim gumbom miške tapnite sliko letečega udarca na desni strani zaslona, da izvedete leteči udarec
Uporabite levi gumb miške, tapnite ikono pesti spremenite svoje orožje na zgornji desni strani zaslona
Z levim gumbom miške kliknite sliko nakupovalnega vozička za nakupovanje na zgornji desni strani zaslona
Za vrnitev v meni uporabite tipko ESC

GTA Simulator je ustvaril FreezeNova.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.