Ludo Hero – Človek, ne jezi se

Delite Igre na netu z drugimi:

Ludo Hero – Človek, ne jezi se je online klasična namizna igrica na netu. Igro lahko igrate sami proti računalniškim igralcem ali se pridružite drugim igralcem na spletu. Igrate lahko direktno v brskalniku na telefonu ali računalniku.

Ludo Hero je sodobna različica tradicionalne namizne igre Človek, ne jezi se. Pravila ostajajo enaka in tako mežete kocke v vrstnem redu. Ko dosežete 6 pik, pride vaš človeček v igro. Prehiteti morate vse soigralce in priti “domov”. To morate storiti z vsemi 4. človečki. Če dohitite soigralca, ga zbijete nazaj.

Igra vam ponuja več igralcev, tako da lahko igrate proti pravim igralcem, če želite. Če ugotovite, da ni nikogar na spletu, lahko trenirate proti botom. Igro lahko igrate na svojem mobilnem telefonu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.