Idle Mole Empire

Delite Igre na netu z drugimi:

Idle Mole Empire je brezplačna arkadna online igra, dvodimenzionalno brezdelno igro / kliker igro igrate direktno prek spleta na mobitelu ali računalniku.

Cilj spletne igrice Idle Mole Empire je razširiti svojo podzemno krtino. Upravljate očarljive krtke v simulacijski igri nedejavnega tajkuna. Ustvarite različne tunele za krte, prilagojene zahtevam vaših strank, od farm za krte in telovadnic do barov, znanstvenih laboratorijev in velikih dvoran. Prevzemite skrb za svoje marljive moške delavce, jih vodite skozi dvigala za učinkovit prevoz blaga in na koncu izkoristite nagrade v prodajni pisarni Mole. Pozabite na to, da ste samo krt milijarder tajkun; ciljajte višje – postanite trilijonar tajkun, saj je ta igra zasnovana za tiste z velikimi željami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.