Crazy Bull Attack

Delite Igre na netu z drugimi:

Online igra Crazy Bull Attack je brezplačna strelska igra na netu, akcijsko streljačino lahko igrate takoj v brskalniku, brez registracije ali nalaganja na računalnik.

V spletni igri Crazy Bull Attack boste igrali kot lovec. Mesto vas je poklicalo po tem, ko je več bikov pobegnilo na ulice in razbilo vse. Vaš cilj je, da jih začnete odstranjevati in rešiti ljudi, ki tam živijo. Na začetku jih ne bo tako veliko, kmalu pa bo za vas vse težje preživeti. Zasluženi denar uporabite za nakup novega orožja, ki vam bo pomagalo v boju proti tem nevarnim živalim. Igra ponuja OK grafiko in preproste kontrole, igrajte online igro Crazy Bull Attack takoj v brsklalniku, brez nalaganja in registracije!

OPIS IN NAMEN IGRE
Celotna čreda jeznih bikov je vdrla v mesto, ljudje so se skrili v hiše in nihče noče ven, tvegati svojega življenja. In le ti, pogumni lovec, si vzel puško iz sefa, odšel rešit problem, s katerim se je celotno mesto borilo. Uničuj enega za drugim in poskusi zdržati čim dlje, dokler ne prispe pomoč.

KAKO IGRATI
Ko zagledaš enega od bikov, takoj streljaj, saj te bodo takoj opazili in se nemudoma spravili v boj. Nikoli se ne pusti obkoliti in ne dovoli, da bi biki prišli preblizu, saj lahko že nekaj udarcev vzame življenje tvojemu liku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.