Only Up! Parkour

Delite Igre na netu z drugimi:

Online igra Only Up! Parkour je 3D arkadna igra, brezplačno jo lahko igrate v brskalniku takoj na računalniku, brez nalaganja ali registracije

Spletna igra Samo gor! Parkour je razburljiva spretnostna igra, v kateri morate premagovati ovire in osvajati višine. Po navdihu priljubljene igre je vaša naloga preplezati skozi navpični labirint, poln različnih ovir. Morate se hitro odzvati, natančno skočiti in spretno plezati, da se izognete trčenju v ovire in padcu. Ko napredujete skozi različne stopnje, boste naleteli na vse večje težave in nove izzive, kot so premikanje platform in vrteče se ovire.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.