Steampunk Genius

Delite Igre na netu z drugimi:

Online igra Steampunk Genius je miselna gradbena igra, brezplačno jo lahko igrate na računalniku, prenosniku, tablici ali telefonu. Igra je narejena za spletne brskalnike, na voljo brez nalaganja ali registracije.

Steampunk Genius je še ena odlična spletna igra v kateri gradite vozila ali plovila brez omejitve. Edina omejitev je vaša domišljija. Vse je narejeno v temi steampunk. Igra vam ponuja ogromno modelov, med katerimi lahko izbirate, lahko je letalo, avto ali celo robotski pajek, ki se sprehaja naokoli. Vse kar morate storiti je, da najdete dovolj delov, da vam ne bo treba vsega predelovati. Na voljo je kakovostna grafika in ogromno zabave.

Igro je mogoče igrati tudi na mobilnem telefonu.
Lastnosti:
3D grafika v stilu Steampunk
veliko modelov
več različnih kombinacij
podroben priročnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.