Traffic Jam 3D

Delite Igre na netu z drugimi:

Traffic Jam 3D je brezplačna avtomobilska 3D simulacija, avtomobilsko igro lahko igrate takoj, brezplačno brez registracije.

Traffic Jam 3D je igra, v kateri se boste vozili skozi gost promet. Na voljo vam bodo skupno 4 načini. V kariernem načinu boste šli skozi več stopenj in po koncu vsake prejeli nagrado. V načinu Infinity boste poskušali čim dlje ostati na cesti brez trčenja. V načinu časovnega izziva boste poskušali priti do določenih kontrolnih točk, preden vam zmanjka časa. Zadnji način je Free mode, kjer lahko počnete, kar želite. Z nagrado, ki jo zaslužite, boste lahko kupili nove nadgradnje za svoj avto ali kupili povsem nov avto. Torej pridi, igrajmo se!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.