Survival Island – preživi na samotnem otoku

Delite Igre na netu z drugimi:

V Survival Island se znajdeš na osamljenem tropskem otoku z nič več kot nekaj orodji, ki ti bodo pomagala preživeti. Kot v vsaki dobri survival igri, je tvoj cilj zbrati naravne vire, graditi zavetišče in poskrbeti, da ostaneš nahranjen. Igra te postavi pred klasični scenarij preživetja, kjer moraš izkoristiti vse, kar ti otok ponuja, da bi preživel čim dlje. Nikoli ne veš, kdaj in če sploh pride pomoč, zato moraš delati z obstoječimi viri in preizkusiti svojo vztrajnost in spretnost.

Otok je poln virov, od dreves in kamnov, do skritih območij, ki jih moraš raziskati in izkoristiti. Na začetku igre boš začel na naključni obali, od koder moraš hitro poiskati prve materiale za gradnjo orodij in osnovnega zavetišča. Ko napreduješ, boš naletel na gostejša območja, ki jih moraš počistiti, da boš lahko odkril še več virov in možnosti za nadgradnje. Prav tako boš našel druge preživele, ki jih lahko rešiš in ti bodo pomagali pri tvojih nalogah.

Kako igrati igro

V Survival Island nadzoruješ svojega preživelega s pomočjo miške. Za premikanje drži levi klik miške na praznem delu zaslona in povleci kazalec, da usmeriš svojega lika. Ko bo tvoj lik blizu vira ali crafting mesta, bo samodejno začel interakcijo. Cilj igre je preživeti, zbrati dovolj hrane in materialov, ter nadgraditi zavetišče in orodja.

Na začetku se boš moral osredotočiti na osnovne vire, kot so drevesa in kamni, ki ti bodo pomagali pri izdelavi osnovnih orodij. Ko boš napredoval, boš lahko ustvarjal bolj napredne objekte in čistil goste predele otoka, kjer te čakajo še večje nagrade. Naloge dokončuj previdno in si pridobi kovance, ki ti bodo pomagali pri nadgradnjah.

Zberi potrpežljivost, saj bo napredovanje sprva počasno. Vse večja učinkovitost sčasoma pospeši tvoje preživetje in omogoči, da zgradiš pravo zatočišče sredi divjine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.