Smash Karts – posebno dirkanje z gokarti!

Delite Igre na netu z drugimi:

Smash Karts je zabavna in hitra karting igra, ki popelje klasično dirkaško formulo v noro smer! V tej 3D areni boš prevzel nadzor nad svojim kartom in poskušal uničiti nasprotnike z uporabo edinstvenih orožij in kreativne vožnje. Od preprostih projektilov do zvitih pasti – vse je dovoljeno v tem divjem spopadu!

Nova posodobitev 2.3.0 prinaša sezono 4: “Dead End”, kjer se pripravite na strašljivo zabavo! Spoznaj nove like, kot so Smrt, Slimey in Pennywinkle, in zavrti “Spooky Spinner” za priložnost, da osvojiš povsem nove nagrade s tematiko noči čarovnic! Za ljubitelje intenzivnih bojev pa je tu možnost dvobojev 1 proti 1 in do 24 igralcev v zasebnih sobah, kar zagotavlja eksplozivno akcijo! Nova arena “Smash Stations” pa te popelje v medgalaktično dimenzijo, kjer se srečata strah in adrenalin!

Kako igrati Smash Karts:

Igranje Smash Karts je preprosto, a napeto. Z le nekaj tipkami nadzoruješ svoj kart, bodisi s tipkovnico ali Xbox kontrolerjem. Premikaj se po areni, išči Loot Boxe za orožja in jih uporabi, da premagaš nasprotnike. Na vrhu zaslona lahko vidiš svoje zdravje, čas in trenutno uvrstitev, medtem ko je tvoje trenutno orožje prikazano v spodnjem desnem kotu.

Orožja v Smash Karts:

V areni so tri vrste orožij:
Napadalna: Projektili za streljanje na daljavo
Obrambna: Sredstva za zaščito tvojega karta in poškodovanje nasprotnikov
Pasti: Orožja, ki jih lahko strateško namestiš po areni, da ujameš druge karte

Igralni načini v Smash Karts:

Smash Karts ponuja več načinov igranja, od klasičnega “Deathmatch” do “Capture the Flag”. Razvij se v igri, odklepaj nove načine in pokaži svoje spretnosti v najbolj norih online dirkah!

Prilagoditev tvojega voznika in igre:

Kot spletna igra Smash Karts omogoča prilagajanje tvojega lika in organizacijo lastne igre. Izberi videz voznika, kape ali barve karte in ustvari svoje pravilo igre. Klikni na “Customize” za prilagoditev lika ali “Create” za ustvarjanje svoje igre in povabi prijatelje v noro dirko!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.