Merge Cannon: Chicken Defense

Delite Igre na netu z drugimi:

Merge Cannon: Chicken Defense te popelje v svet, kjer piščanci niso več na dnu prehranjevalne verige. Tokrat se piščanci odločijo za maščevanje, in ti moraš biti pripravljen na vse! Igra je postavljena v čudovit in naraven svet, kjer se piščanci pripravljajo na veliki napad, ti pa moraš zgraditi svoje obrambe in jih ustaviti. Na voljo imaš steno in številne topove, ki jih lahko uporabiš za okrepitev svoje strani in zaščito gradu pred napadom.

V tej smešni in stilizirani igri so piščanci nevarna sila, kar ponuja nepričakovan izziv. Igra se osredotoča na preproste mehanike, kar ti omogoča, da se posvetiš načrtovanju svoje strategije za premagovanje piščančjih valov. Tvoja naloga je, da združiš enake topove in jih nadgradiš v močnejše različice, da lahko učinkovito odbijaš naraščajoče grožnje piščancev. Bolj kot združuješ topove, večja je tvoja možnost, da ustaviš napade in zaščitiš svoj grad.

Kako igrati igro:

Merge Cannon: Chicken Defense je 2D tower defense igra, kjer se boriš proti armadi piščancev z uporabo topov in miške. Uporabi kurzor za navigacijo in levi klik za interakcijo z elementi igre. Da premakneš top, klikni, drži in ga povleci tja, kamor ga želiš postaviti. Cilj je odbiti valove piščancev, ki bodo postajali večji in močnejši s časom.

Tvoja glavna obramba je sivi grajski zid, ki ga moraš zaščititi za vsako ceno. Da se boriš nazaj, imaš na voljo topove. Za odklepanje novih modelov topov moraš združiti enake modele. Raven topa je označena z modrim praporom. Povleci top na drug top enake ravni, da ga spremeniš v novega na višji ravni. To lahko ponavljaš, dokler imaš na voljo topove enake ravni. Topovi na terenu bodo tvoje rezerve, medtem ko bodo topovi ob zidu aktivno streljali na piščance, ko bodo v dosegu.

Na dnu zaslona lahko spremljaš zdravje grajskega zidu, denar, razpoložljive topove, prihod topov in trgovino. Ko se merilnik za prihod topov napolni, se bo na tvojem rezervnem polju pojavil zaboj s topom. Dodatne topove lahko kupiš, če imaš dovolj prostora v rezervi. Če je grajski zid preveč poškodovan, lahko porabiš zlato, ki si ga zaslužil s piščanci, za popravilo in krepitev. Topov ne moreš združiti, če niso na isti ravni, zato jih, če jih želiš odstraniti, povleci v koš v spodnjem desnem kotu.

Nasveti in triki:

Aktivno sodeluj v igri in nenehno spreminjaj svojo strategijo.
Vedno poskrbi, da so vsi razpoložljivi prostori za topove ob zidu zapolnjeni.
Ne boji se ponovno poizkusiti, saj bo trenutni val ohranil tvojo trenutno postavitev in vire.
Združuj topove, da ustvariš močnejše obrambe in odbij najtežje piščančje napade!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.