FreeCiv Web – igraj klasično Civilizacijo online

Delite Igre na netu z drugimi:

FreeCiv Web je klasična online verzija legendarne igre Civilization iz leta 1995. Popelji svojo civilizacijo skozi zgodovino iz kamene dobe do vesoljske dobe.. Igraj brezplačno v brskalniku, brez nalaganja.

Freeciv Web je brezplačna strateška igra gradnje imperija, ki jo lahko igraš kar v brskalniku. Prevzemi vlogo voditelja plemena v 4000 pr. n. št. in vodi svoje ljudi skozi zgodovino, od kamene dobe do vesoljske dobe. Razvijaj tehnologijo, gradi mesta, zgradi vojsko in tekmuj z drugimi igralci. Zmagaj z osvojitvijo nasprotnikov, kolonizacijo vesolja ali s tem, da imaš na koncu igre najvišji dosežek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.