Skillfite.io MMORPG .io igra

Delite Igre na netu z drugimi:

Začni kot začetnik v Skillfite.io, nabiraj vire, izdeluj opremo in postani mojster v PvP bitkah!

Skillfite.io je vznemirljiva MMORPG .io igra, ki te popelje v velik odprt svet, poln presenečenj in izzivov. Kot začetnik na nivoju 1, brez opreme in izkušenj, boš moral začeti iz nič. Tvoja prva naloga bo sekanje dreves, rudarjenje kamnov in lovljenje rib, da boš pridobil potrebne surovine in izpopolnil svoje spretnosti. Vsaka dejavnost, kot je nabiranje lesa ali rudarjenje, ti bo pomagala graditi opremo in orožje, kar ti bo olajšalo preživetje in boj proti začetnim sovražnikom, kot so zajci.

Ko napreduješ v igri, boš lahko iz surovin, ki jih pridobiš, ustvarjal vedno boljšo opremo. Začneš lahko s preprosto leseno opremo, nato pa hitro preideš na boljše materiale, kot je baker. V Skillfite.io je na voljo kar 15 različnih vrst virov, kar pomeni, da boš imel vedno kaj novega za odkriti in izdelati.

Napredovanje v igri ti omogoča dostop do boljših virov, kar pomeni, da se bodo tvoje spretnosti nenehno izboljševale. Na primer, ko dosežeš 5. stopnjo v sekanju lesa, boš lahko podiral večja drevesa, kot so borovci, kar ti bo omogočilo dostop do boljših surovin. Prav tako je smiselno napadati živali, saj te pogosto pustijo za sabo koristne plenilne predmete.

V Skillfite.io lahko raziskuješ različne cone na zemljevidu, vključno z ne-PvP, PvP in visoko tveganimi PvP območji. V teh območjih se lahko združiš z drugimi igralci ali pa se boriš proti njim. Trgovanje z igralci je možno v vseh conah, kar ti omogoča izmenjavo predmetov in izboljšanje svojega inventarja.

Kako igrati Skillfite.io: Uporabi tipke WASD za premikanje, tipko E za izdelavo predmetov, levi gumb miške za interakcijo, desni gumb miške ali preslednico za hitro premikanje, in kolešček miške za zoomiranje.

Začni svojo pustolovščino v Skillfite.io, nabiraj surovine, nadgrajuj svoje spretnosti in postani mojster v PvP bitkah!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.