Gridpunk – 3v3 Battle Royale

Delite Igre na netu z drugimi:

Vstopi v svet cyberpunk bitk z Gridpunk – 3v3 Battle Royale. Dokazuj svojo hitrost in natančnost proti igralcem iz celega sveta!
Pripravi se na adrenalinsko doživetje v Gridpunk – 3v3 Battle Royale, kjer te čaka hiter in napet PvP strelski obračun! V tej 3D igri s cyberpunk estetiko boš moral dokazati svojo hitrost, natančnost in taktične sposobnosti, da preživiš in premagaš vse nasprotnike. Vsaka bitka poteka v realnem času, kar pomeni, da se boš spopadel z resničnimi igralci z vsega sveta. Tvoj cilj? Bodi najhitrejši in najspretnejši ter ostani zadnji na bojišču!

V Gridpunk – 3v3 Battle Royale gre za popolno kombinacijo hitre akcije in strateškega igranja. Sodeluj v timskih bojih, kjer boš skupaj z dvema soigralcema moral obvladovati vse vidike igre, od streljanja in usmerjanja do uporabe posebnih dronov in pripomočkov. Ne pozabi na nadgradnje, ki ti bodo pomagale, da postaneš še bolj nevaren nasprotnik. Na voljo so različne nadgradnje in moči, ki jih lahko sproti izboljšuješ, da bi imel prednost pred nasprotniki.

Začel boš z osnovnim orožjem in osnovnimi sposobnostmi, vendar boš skozi igro lahko hitro napredoval in postal pravi mojster borilnih veščin. Z natančnimi streli, hitrimi gibi in pravočasno uporabo pripomočkov boš premagal nasprotnike in se povzpel na vrh lestvice. Vsaka zmaga te bo pripeljala bližje k cilju, da postaneš najboljši v tej futuristični areni.

Kako igrati:

Za premikanje uporabi tipke WASD, z miško pa meri in streljaj. S klikom levega gumba sprožiš prvo akcijo, z desnim drugo, s preslednico pa tretjo. Za nadgradnje uporabi tipke 1, 2 ali 3. Če te poškodujejo, pritisni Q za zdravljenje, E pa uporabi za oživitev soigralcev. Minikarto odpreš s tipko Tab. Pripravi se na akcijo in dokaži, da si najhitrejši v Gridpunk – 3v3 Battle Royale!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.