Crazy Ball Adventures

Delite Igre na netu z drugimi:

Crazy Ball Adventures je 3D arkadna igra, kjer krmariš žogo po nevarnih stezah nad morjem. Premagaj ovire in dokončaj vse stopnje!

Si pripravljen na adrenalinsko vožnjo po stezah, ki se raztezajo nad neskončnim morjem? Crazy Ball Adventures je 3D arkadna igra, kjer prevzameš nadzor nad žogo in jo usmerjaš po zahtevnih cestah, polnih pasti in presenečenj. Tvoja naloga je, da uspešno pripelješ žogo do cilja, ne da bi padel v morje ali trčil v katero izmed ovir.

Začneš na parkour stezi, postavljeni nad valovitim morjem, kjer je previdnost ključna. Žogo moraš voditi med različnimi ovirami, ki postajajo z vsakim nivojem zahtevnejše. Med vožnjo je pomembno, da pobiraš zvezdice, saj ti te prinašajo dodatne točke in pomagajo do boljšega rezultata. Vsaka stopnja prinaša nove izzive in ovire, kot so široke vrzeli, ostre zavoje in premikajoče se stene, ki se pojavljajo od tretjega nivoja dalje.

Z igranjem Crazy Ball Adventures boš moral natančno premisliti vsak gib, saj prehitra vožnja lahko pomeni izgubo nadzora nad žogo in začetek nivoja od začetka. Gamie, tvoj virtualni pomočnik, ti svetuje, da se premikaš počasi in previdno, saj lahko hitro izgubiti nadzor nad žogo. Prav tako lahko preskočiš nekatere ovire, vendar moraš skrbno načrtovati, kdaj je najboljši trenutek za skok.

Kontrole v igri so enostavne in intuitivne: s tipkami WASD ali puščičnimi tipkami se premikaš, preslednica omogoča skok, s tipko Shift pa lahko aktiviraš posebne moči. Pripravi se na 30 zahtevnih stopenj, kjer boš moral pokazati vse svoje spretnosti in natančnost. Zbereš lahko vse zvezdice in osvojiš Crazy Ball Adventures? Preizkusi se zdaj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.