Bubble Throw

Delite Igre na netu z drugimi:

Bubble Throw je zabavna in zasvojljiva HTML5 igra, kjer mečeš barvne mehurčke in jih povezuješ v skupine po tri ali več enakih. Tvoj cilj je odstraniti vse mehurčke iz igre in doseči zastavljen cilj. Uživaj v tej klasični igri povezovanja treh mehurčkov, ki ti bo zagotovila ure in ure zabave!

V igri Bubble Throw vstopiš v svet barvnih mehurčkov. Cilj igre je preprost – meči mehurčke proti drugim enake barve, da jih odstraniš. Ko povežeš tri ali več mehurčkov iste barve, jih odstraniš iz igre in pridobiš točke. Več mehurčkov povežeš hkrati, več točk dobiš!

Kako igrati Bubble Throw: Uporabi miško, da ciljaš in mečeš mehurčke. Premikaj miško levo in desno, da izbereš smer, nato klikni, da izstreliš mehurček. Poskusi ciljati tako, da povežeš tri ali več mehurčkov iste barve in jih odstraniš iz igre. Tvoj cilj je doseči določeno število točk, da napreduješ v naslednjo stopnjo.

Igra ponuja veliko stopenj z različnimi izzivi in cilji. Vsaka nova stopnja prinaša nove barvne kombinacije in postavitve mehurčkov, ki te bodo zagotovo izzvale. Ali lahko dosežeš najvišji rezultat in postaneš mojster metanja mehurčkov?

Pridruži se zabavi in igraj Bubble Throw zdaj! Poveži mehurčke, zberi točke in se pomeri z najboljšimi igralci. Igraj brezplačno na igrena.net in odkrij, zakaj je Bubble Throw ena izmed najbolj priljubljenih iger povezovanja mehurčkov!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.