ROBLOX: Arm Wrestle Simulator

Delite Igre na netu z drugimi:

Ste pripravljeni uživati v svojem najljubšem športu in se potegovati za naziv težkokategornika v dvigovanju uteži? Pomagajte svojemu dragemu Obbyju postopoma krepiti mišice z intenzivnim treningom v igri ROBLOX: Arm Wrestle Simulator!

Dvigujte uteži, udarjajte v boksarske vreče, premagujte številne nasprotnike in izpolnjujte vse vrste misij s pomočjo svojih pest in vzdržljivosti – čaka vas širok izbor mask in maskot, ki bodo vašo pustolovščino naredile še bolj zabavno! Pametno vlagajte svoje zaslužke, dostopajte do novih ravni in postanite kralj telovadnice. Srečno…

ROBLOX: Arm Wrestle Simulator je zabavna spletna igra, kjer se lahko potopite v svoj najljubši šport in si prizadevate postati težkokategornik v dvigovanju uteži. Pridružite se Obbyju na njegovi poti do mišičaste postave skozi intenzivne treninge v tej vznemirljivi igri!

Sodelujte v dvigovanju uteži, udarjajte v vreče, premagujte številne nasprotnike in se spopadajte z različnimi misijami, pri čemer uporabljajte svojo moč in vzdržljivost. S širokim naborom mask in hišnih ljubljenčkov, ki čakajo na odkritje, vaša pustolovščina obljublja neskončno zabavo! Strateško vlagajte svoje zaslužke, odklepajte nove ravni in se povzpnite na prestol kot ultimativni kralj telovadnice. Pripravite se na vznemirljivo potovanje, polno izzivov in navdušenja!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.