EVO – evolucijska online igrica

Delite Igre na netu z drugimi:

EVO je vznemirljiva nova igra, kjer evolucija oživi na vašem zaslonu! Vodite svoje edinstveno bitje skozi živahen svet, prilagajajte njegove lastnosti, da premagate izzive in prevladate nad tekmeci.

Ali hrepenite po iskrivosti električne mačke, premetenosti osamljenega volka ali strašljivi hladnosti skeletnega bojevnika? EVO ponuja raznoliko zasedbo likov za raziskovanje. Priča ste preobrazbi svojega pošastka iz prve roke, medtem ko se prebijate skozi očarljivo zgodbo. Strateško gradite svojo zbirko bitij, obvladajte vsako edinstveno spretnost. Premagajte strašne šefe in rivalske klane v epskih bitkah, nato pa se odločite za svojo usodo: združite moči s prijatelji v večigralskem načinu ali se podajte na samostojno odisejo. V EVO preživetje ni le začetek – gre za uspevanje!

Evolucija je prišla na vaš računalnik z EVO! Ste pripravljeni prilagoditi svojo vrsto okolju in ji pomagati preživeti s korakom prednosti pred nasprotniki? Izberite svojo najljubšo pošast in jo popeljite skozi evolucijsko verigo.

Stopite v čevlje električne mačke, volka ali celo okostnjaka in uživajte v likih za vse okuse, medtem ko iz prve roke doživljate vse faze te fantastične pustolovščine. Postopoma dopolnjujte svojo zbirko bitij in s potrpežljivostjo obvladujte bogat bestiarij ter se pripravite na poraz vseh vrst klanov in šefov v težkih soočenjih. Izbirajte nove spretnosti za prilagajanje, odločite se, ali želite uživati v večigralskem ali samostojnem načinu, in se zabavajte!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.