Roblox: Obby Boxer

Delite Igre na netu z drugimi:

Pomagaj Obbyju pobegniti iz nočne more v Roblox: Obby Boxer! Izzovi svoje sposobnosti, nadgradi junaka in si pribori mesto na lestvici. Igraj brezplačno na igrena.net!

Roblox: Obby Boxer je razburljiva akcijska pustolovščina, kjer boš pomagal Obbyju pobegniti iz strašljive nočne more, obdane z mogočnimi, živahnimi ovirami. Ali lahko premagaš vse ovire in ga osvobodiš s svojimi pesti v tej adrenalinski igri?

Preizkusi svojo pogumnost in vzdržljivost, medtem ko se spopadaš z različnimi izzivi. S svojimi udarci razbij stene z več kot 30 različnimi rokavicami in zbiraj ljubljenčke, ki ti bodo pomagali v boju. Poti te bodo vodile skozi raznolike pokrajine, ki jih spremlja privlačna zvočna podlaga, vse z namenom, da si priboriš vrh lestvice najboljših.

Obby Boxer ti omogoča nadgradnje lika, ki ga bodo naredile močnejšega in sposobnejšega za uničevanje ovir. Vsakih pet minut lahko zavrtiš ruleto in osvojiš nagrade, ki ti bodo pomagale pri napredovanju. Posebne poti ustvarjajo spektakularne efekte, ki dodajo še večji čar igri. Prav tako lahko prilagodiš videz Obbyja z različnimi skini in raziskuješ številne različne lokacije.

Igra ponuja tudi lestvico igralcev za tekmovanje, kjer se lahko pomeriš z drugimi in dokažeš svojo spretnost. Poglobljena glasba ustvarja vzdušje prave pustolovščine, medtem ko se prebijate skozi ovire in zbirate nagrade.

Kako igrati igro:

PC kontrole: ASDW za premikanje lika Levi gumb miške za napad Desni gumb miške za obračanje kamere Kolesce miške za približevanje in oddaljevanje

Kontrole na telefonu: UI gumbi za nadzor Joystick za premikanje lika

Roblox: Obby Boxer je prava izbira za vse ljubitelje akcijskih in pustolovskih iger. Pridruži se zdaj in pomagaj Obbyju pobegniti!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.