PolyPine: Nature Simulator

Delite Igre na netu z drugimi:

Doživi naravo kot še nikoli prej v PolyPine: Nature Simulator! Ustvari živahen gozd in skrbno upravljaj ekosistem. Igraj brezplačno na igrena.net!

PolyPine: Nature Simulator je čudovita simulacijska igra, kjer boš ustvarjal in upravljal svoj gozd. V tej igri boš priča prepletu svetlobe in vode, ki pomagata rasti vsakemu drevesu in rastlini. Leta se odvijajo v minutah, medtem ko iz krhkega kalčka zraste mogočen velikan. Vsaka rastlina potrebuje posebne pogoje v prsti in zahteva tvojo skrbno nego.

Ustvarjaj zavetja za različne živali, ki bodo naselile tvoj gozd. Prilagodi svoj ekosistem, da privabiš specifične živali, vsaka ima svojo edinstveno vlogo. Klik na velikanskega losa bo sprostil rodovitno gnojilo, ki obogati prst in omogoči rast novim rastlinam. Klik na čebelnjak pošlje čebele na iskanje cvetnega prahu, kar spodbuja rast rastlin.

Bo tvoj gozd zacvetel v živahen raj? Ali boš lahko odklenil celoten spekter življenja in zagotovil njegovo odpornost proti nepredvidljivim muhavostim narave? Prihodnost divjine je v tvojih rokah.

Kako igrati igro: Sadite majhna semena v rodovitno prst, ki bodo postopoma rasla v rastline, drevesa in hrano. Ko vegetacija uspeva, ustvarjajte dovolj denarja za odklepanje vseh vrst živalskih vrst. Upoštevaj, da vse vrste potrebujejo različne pogoje za rast. Načrtuj oblikovanje svojega gozda potrpežljivo, uživaj v obnašanju različnih živali, kot so krti, čebele ali jeleni, in jih spodbujaj, da gnojijo prst ter ustvarjajo stalni življenjski cikel. Zgradi primerna zavetja za privabljanje različnih živalskih vrst in premaguj vse vrste izzivov!

PolyPine: Nature Simulator ti ponuja edinstveno izkušnjo ustvarjanja in upravljanja lastnega gozda. Sprosti svojo kreativnost, poskrbi za svoj ekosistem in opazuj, kako narava oživi pod tvojimi rokami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.