Noob Saves the Village

Delite Igre na netu z drugimi:

Zaščiti minecraft vas in vasčane pred napadalci! Uporabi različna orožja in premagaj sovražnike. Preizkusi svoje sposobnosti na igrena.net!

Noob Saves the Village je razburljiva akcijska igra, kjer boš moral braniti vas pred neprestanim napadom sovražnikov. Oborožen s širokim naborom orožij, od tradicionalnih puščic do naprednih vodenih raket, boš lahko sprožil uničujoče napade na sovražnike. Uporabi taktike, kot so izstreljevanje ognjemetov in strateško polaganje dinamita, da povzročiš čim več škode.

Natančnost je ključnega pomena, saj moraš izračunati razdaljo in gibanje sovražnikov, da zagotoviš natančne zadetke. Ko se situacija zaostri, sproži zračne napade z napalmom, da uničiš pošasti. Kamniti golomi ti bodo v veliko pomoč, saj bodo zadržali neustavljive valove nasprotnikov. Preizkusi svoje sposobnosti, tekmuj s prijatelji in osvoji vrh lestvice najboljših igralcev.

V tej vznemirljivi pustolovščini boš moral nenehno zbirati vire in nadgrajevati svoje orožje, da postaneš nepremagljiv branilec vasi. Vsak nivo prinaša nove izzive in raznolike sovražnike, ki bodo testirali tvoje taktične spretnosti in hitrost reakcije.

Kako igrati igro: Na računalniku lahko preklapljaš med orožji s tipkami 1, 2 in 3, sprožiš zračni napad s tipko Q in vodeno raketo s tipko E. Za pavzo pritisni tipko P. Na mobilnih napravah preklapljaš orožja prek orožnega panela, ciljaš tako, da držiš na želenem mestu, in streljaš samodejno ob ciljanju. Pavzo aktiviraš z gumbom za pavzo.

Postani pravi junak in zaščiti vas pred sovražniki v igri Noob Saves the Village!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačne igre na netu 🎮 igraj online igrice na igrena.net!

Naša spletna stran ponuja najboljšo izbiro zastonj spletnih iger. Vse igrice lahko igrate brezplačno, takoj in direktno na netu v brskalniku, brez prenosov, nalaganja ali registracije. Igre na netu lahko igrate sami ali s prijatelji. Online igre lahko igrate na namiznem računalniku, na prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu.

© 2024 Igre na netu 🎮
IZJAVA: Igre na netu 🎮 je spletna stran, ki objavlja povezave na najboljše igre na spletu. Online igrice NE gostimo na strani igrena.net. Na Igre na netu 🎮 redno objavljamo igre najboljših razvijalcev.